halaman

Tuesday, March 29, 2011

aku dia dan DIANA DANIELLE??

<Diana Danielle Danny Beeson>

Assalamualaikum semua pembaca sekalian..
entry aku kali ni nk share sikit sbanyak psal artis pujaan aku yg kiut miut ni. Klau korang tgk gmba dye je pon korang da taw da sape dye ni.

sape yg x knal anak tunggal kelahiran Houston, texas ni? Dikenali dngan nama komersialnya Diana Danielle atau lebih mnja dngan pggilan DD. Dia adalah seorang gadis yg amat memikat dan mengiurkn setiap insan yg begelar jejaka. selain dari aku nk citer psal artis ni, aku jgk nk share mcm mane aku punya minat kt minah ni pada satu ketika dahulu.kenangan zaman remaja yg bwu nk matang. <tp da lme akil baligh yer>


Kali pertama mngenali DIA..
kali pertama kau jumpe gamba diana danielle ni mase aku berada di bangku sekolah lg, mse tu aku bwu je tingkatan 2. haha.. mse tu aku tgk gamba dye kt sbuah majalah n tetibe lak aku jd minat giler kt dye, tp aku x pena citer pon kt sesape..then lpas dpd ari tu aku pon sentiasa follow pkembangan dia.

Bila da Obses
bermula mase aku tingkatan 4, aku mula jd obses kt diana danielle ni. aku pon mula kumpul gamba dye n buatkn satu fail khas, mse tu hobi aku kumpul gamba n cter psal dye, aku btol2 cm gurl da mse tu.. sampai kn dalm loker aku pon ada tertampalnye gambar beliau..haha, ble teringat balik rase klakar plak.. yg paling x bole blah, ada la satu gmba Diana ni ngn ex dye Syamsul, mse tu aku pon g gunting pale Syamsul tu n gntikan ngn gamba aku.. hahahha.. gmba tu still lg ada dlm fail tu.. segan nk tunjuk, bile aku tgk balik gmba2 tu smua rse cm nk pecah perut. Nk bg taw korang, mse tu aku ni bkn la spesis bdk skola yg NERD, ULAT BUKU, or spesis yg seluar atas pusat-rambut sikat tepi-baju butang sampai atas. mse skola dulu aku ni sorang pelajar yg agak nkal n kurang displin,aku pon x taw la apa mmpi ari ni aku nk share rahsia yg aku da simpan betaon lamenye nih.

Tp obsesnye aku pd mse tu x la kekal lama, jus hingga aku tingkatan 5 je. slepas dr zaman sekola dulu, bkn aku da x minat, tp da slow sikit.. still ikut pkembangan tp slow je dpd jao. bkn ape, klo mse skola dulu aku ada byk mase terluang, bile bosan2 mse ponteng kelas or whateverla, aku hias fail "keramat" aku tu.. kalau korang tgk fail gerenti korang x kn caye aku yg wt fail tu. Tp jgn risau yer, Cik Diana pon aku x kn bg tgk.. hahahaha..
Terbayang2 la jgk kt pale hotak aku ni kengkadang, kalaulah aku dpt kua ngn dye satu hari suntuk, perghhhhhh......... hahahaha sape la yg x nk kalau dpt pluang kuar jenjalan ngn artis, ye x?


kepada Cik Diana <kalau2lah terbaca blog saya nih> add la fb saya ye(kalau ada la), pnat saya cari fb betul cik diana, almaklumlah ramai sangat yg suka sgt mnyamar ni, so susa nk pcaye kt fb2 tu. tp fan page Cik Diana saya da like lame da, jgn risau yer Cik Diana. n kalau ada pape information psal Cik Diana yg tersalah tulis, plis tegur yer n mnx map kalau ada pkataan mnguris aty..^_^

Korang yg bace ni! ape gelak2 ?? hahahahhaa...
jgn la gelak, sampai aty korang..
ok la, segan aku nk citer da, sekian la entry aku kali ni
wasalam..


Profil ringkas Diana Danielle

Nama penuh: Diana Danielle Danny Beeson
Tarikh lahir: 22 November 1991
Asal: Dilahirkan di Houston, Amerika Syarikat, namun dibesarkan di Kuala Lumpur sejak berumur dua tahun
Darah campuran: Amerika (ayah) dan Melayu (ibu)
Keluarga: Anak tunggal
Email: dianadanielle91@yahoo.com



No comments:

Post a Comment

Popular Posts