halaman

Saturday, March 26, 2011

boleh ke nokia 3310 update FACEBOOK??


haa.. mesti korang pelikkan? bole ke nokia 3310 ni update status facebook korang??
ni la yg aku nk ajar nih...
ptama skali untuk wt cmni, korang x perlu nk besusa payah g beli nset ni..
iyer!! x paya pkai nset ni pon... x caya lak..
hahaaha, lagi pelik?? nk update pkai 3310 ni tanpa perlu mnggunakan 3310??
cm tipu je kn??
senang je care nye.. 

step 1:

<clik to enlarge>

bukak profile facebook korang, then copy id no utk face book korang..
 kalau dah copy tu, korang klik butang sblah ni ..


step 2:

<clik to enlarge>

korang pastekn kt dlm box tu n klik launch application..
kmudian akan ter pop-up nye bnde ni..


<clik to enlarge>

bile da tekeluar bnde ni, korang pon update la status korang n tkan publish..




maka terupdate la status korang via nokia 3310
dan ni la hasil nye.. selain dpd nokia 3310, ada byk lg pilihan henset
len yg bole digunakan kt situ, contoh nya via adroid, blackberry n byk lg la..
kaedahnye same je, korang bole cube bila2 mase n selamat digunakan..
selamat mencuba... ^_^









2 comments:

Popular Posts