halaman

Wednesday, April 27, 2011

Letih tapi enjoy


Assalamualaikum.. 
pada sabtu lepas <23/4/2011>, kelab kompang kolej aku telah bersama2
dengan askar wataniah di Kulim Kedah telah bergabung tenaga dalam menjayakan satu program membersihkan sebuah rumah amal bagi anak2 OKU yg berada di Kulim Kedah. program kitorang bermula pada seawal 7.45 a.m dan berakhir pada jam 4.00 pm..walau letih bagaimana pon.. kitorang still enjoy melaksanakan tugasan kitorang.. ribuan terima kasih khas untuk membe aku fikri Razin Nazrol sebagai photographer kitorang.. sebenarnye bukan dye sorang je.. tp disebabkan kamera yg mahal tu dye yang punye.. so thanx lebey sikit la kat dye.. haha

Tuesday, April 26, 2011

Aku "BERMANIFESTO" ???


Assalamualaikum.. korang taw x apa yg dimaksudkan dengan bermanifesto? manifesto ni sebenarnye ialah....
  malas aku nk taip panjang2... senang citer manifesto ni lebih kurang cam janji manis korang pada rakyat biler korang betanding utk pilihan raya.. paham x? Apsal aku tetibe cter psal manifesto?
haaa ni la yg nk citernye nih...

Thursday, April 21, 2011

jom vote ramai2..!!


Assalamualaikum kepada semua pembaca2 sekalian.
post aku kali ni aku nk mnx tolong dpd korang sume untuk vote 
aku dlm satu contest yg aku join nih..

Popular Posts