halaman

Wednesday, July 27, 2011

ahmad senin giler durian..^^




Assalamuailaikum..
mesti korang tertanya-tanya sapa ahmad senin ni kn? (bukan nama sebenar)..
haha, ni la anak buah kesayangan aku.. umo dye skg ni hampir mencecah 2 tahun. 
sebelum ni aku penah citer sket psal dye dalam post
gelagat dye yg noty n lasak giler membuatkn sayang giler kt mamat kecik nih. 
kalo korang nk taw.. mamat kenit yg comel kiut nih giler durian.. kata mak dye 
sampaikan bangun pagi2 pon da pndai dah mntak sarapan durian.. 
almaklumlah baru blaja becakap, so pndai la dye nk mintak2 skg.. hahaha.. 
papehal pon, nnt pokde balik cuti raye nnt kite jumpe lg ea amat tenin,
 rindu pokde kt kau.. hahhaa 


Tuesday, July 19, 2011






Assalamaulaikum,
akhirnye berpeluang gak aku meng'update' blog aku nih.
haha rindu plak rasenye kt blog ni. bukan ape semenjak 2 mnjak ni aku bizi 
yg teramat sgt, kalo korang nk tau ni la yg keje aku buat, 
training utk upcoming xpdc aku. kalau sebelom nih aku join xpdc berakit kat 
Sungai Pahang, kali ni plak aku akan join xpdc berkayak mengelilingi 
Pulau Pinang selama 4 hari 3 malam bermula pada 23/7/2011 sampai la 26/7/2011. 
kepada pembaca n kengkawan sekalian doakan aku selamat dalam xpdc ni okayh..^^

Popular Posts