halaman

Monday, November 28, 2011

Nampak Pondan Ke Kalau Aku berBLOG???



Assalamualaikum
aku nk tanye pendapat korang sikit la. Nmpak pondan ke kalau laki berblog? Gegurl je ke yg bole berblog? Haha.. Kolot tol pemikiran mereka2 ni. Ada la semenjak 2 menjak ni. beberapa org makhluk Allah ni bertanyakn psal blog aku yg jrang update ni. Dia tanya cmne bole aku tepikir nk buat blog?? Ada ke patot dia kate aku ni mcm pondan la, sbb slalunye gurl je yg mnggedik2 buat blog ni. Oppsss.. Agak x sopan ye statement korang tu.

Tak pe la.. Kali aku jawab semua petanyaan korang2 yg gatal mulut nk tanye tu ye.. Cmne aku bole tepikir nk berblog?? Sbenarnye tujuan asal aku buat blog nih sebabnye pasal assignment klas komputer aku. Task dlm assignment tu ialah edit 10 keping gamba raye aku pkai photoshop, then buat blog n publish gmba2 yg ensem tesebot kt dlm blog. itu la sejarah asalnye aku berblog, tp lelame tu rase cm syok plak, bg aku berblog ni ada adventurenye sndri utk kita nk manage dia, cmne kita nk hias dia, cmne kita nk promote n mcm2 lg la.

Then, sape kate gegurl je bole berblog?? Ramai lg kot kt lua tu blogger boboy OKAY!!
xde sape nk halang pon kalau korang nk berblog, so x paya la nk jeles n kluar kn statement BIJAK korang tu.. Bukan nk marah, nasihat je. Jangan mara, jgn terasa k.. haha





<p/s:: penat je aku g gym tiap2 petang nk bina otot.. ada gak yg kate aku pondan.. huhuhuhu>







No comments:

Post a Comment

Popular Posts