Monday, February 4, 2013

Genap Setahun Sudah.. ;))


Assalamualaikum.. 

Lame dah rasenye aku menyepikan diri, entry aku kali ni aku nk ucapkan tahniah n selamat ulang tahun yang pertama percintaan aku dengan si "Dia" pada 28 january yg baru je lpas.. hahaaha.. (ter excited lak)


Sempena setahun pecintaan kitorang ni.. aku nk share sikit ngn korang kisah pecintaan aku dengan sicomel ni. Korang pecaya x kalau aku ckp kami bercinta dah setahun tapi x penah jumpa mahupun ber "webcam"???

Mesti cm pelik kan? Sory la kepada pembaca yang x berminat nak taw. psal ni blog aku, so suke ati aku la nk cter ape pon.. klau x suka nak baca jgn baca k.. ;)) <no offence>

PEKENALAN

Kami jus berkenalan dalam alam maya di laman muka buku, di sebabkan kecomelan dye, hati aku tertarik lak nk menegur dye pada pertengahan Januari 2012, (aku usya dye dlm chat facebook je.. hehe). lpas dpd beberapa hari kami berchatting, aku pon beranikan diri untuk minta no telefon dye, Alhamdulillah, dye pon mase tu single n tebuka pintu aty nk bg no telefon.

DECLARATION

1st impression aku bila aku mula msg ngn dye, aku jd tertarik giler baban, psal dye sporting abes, n satu kepala ngn aku, lawak n x jemu bebual ngn dye, then sampai la stu mlm ni aku berani kan diri nak begayot dengan dye n minta dye terima aku sebagai calon peneman hidup dye sampai bile2, starting tu dye jual mahal, mula dpd 12 mlam aku gayot ngn dye, akhirnye kul 4.30 pagi dye tumpas n setuju dengan pemintaan aku, (ajak kapel... yg otak koto jgn pkir bebukan.. haha)

JUMPA

korang ramai yang x caye kami x pena jumpe kan? sbenarnye mmg betol, kami x penah jumpe or WC.. kami jus betukar2 gambar je, n untuk pngetahuan korang.. sangat la perit becinta jarak jaoh ni, dye tinggal di JB, aku pulak study di Penang, jarang balik melaka. Pernah kami plan nk jumpe, byk kali dah, tapi x menjadi mybe belom ada rezeki. Tp dengan berbekal kepercayaan kami antara satu sama lain, kami still bertahan hingga hari ni. Insyallah, kalau kalau Tuhan mengizinkan jodoh antara aku dan dia, aku jemput korang sume makan kenduri kt rumah aku nanti.. haha..


To my beloved SAYANG <3.. Happy Aniversary, semoga jodoh kita berpanjangan hingga akhir hayat.. Aminn.......

*p/s: doa kan kami berkekalan sampai bile2 k kawan2.. ;))










No comments:

Post a Comment

Popular Posts