halaman

Thursday, December 8, 2011

20 Pekara Tentang Lelaki Wanita Meluat




Assalamualaikum..
hari ni aku nk share sikit kt korang info pasal perangai adam yang maybe bole buat kaum hawa meluat.. hahaha.. so bace leklok k. untuk kaum hawa, kalau korang rase ada lg perangai kaum adam ni yg korang x berapa nk bekenan sangat, bole la roger kt aku, so aku bole baiki lagi info nih.. huhu.. ;D

Tuesday, December 6, 2011

Justin Bieber 2.0 (Lawak Giler.. haha)



video
<click on play button>



Assalamualaikum..
Entry aku kali ni, aku nk share ngn korang video yg bole dikatakan hampir hampir buat aku sampai nak tebarai tali perot.. hahaha.. Kalau korang rase nk tgk " 2nd Generation Of Justin Bieber", ape kate korang try layan video ni jap.. TERBAEKKK.. ;)

Saturday, December 3, 2011

Fakta Tentang Wanita Yang Lelaki Perlu Tahu






Assalamualaikum. kalau ari tu aku postkn fakta psal laki. kali ni aku nk post serba sedikit fakta psal gurl. baru lah sama adil kn? kn? kn?.. Tp memandangkn post kali ni psal wanita, so x dapat la nk bagi fakta byk mcm ari tu sbb aku bkn wanita, aku jus tulis apa yg aku taw je k.. so bace jgn x baca taw.. ;D

Popular Posts