halaman

Thursday, November 1, 2012

AMAT SENIN THE TIMELINE



Assalamualaikum & salam sejahtera..

Sape la agaknye Amat Senin ni kan? yang bergambar ngan aku kt dalam gamba atas ni la Amat Senin.. hehe.. Dia ni anak buah aku yang ke-3, anak sulong kepada kakak aku yang ke-3 jugak. Kalau korang follow blog aku sebelom ni, aku penah beberapa kali post entry psal budak kecik yang comel ni.. :))

8 PEKARA TENTANG WANITA YANG LELAKI SUKA


Assalamualaikum & salam sejahtera.. 

Info yang aku nak share ngan korang hari ni terutamanya pembaca wanita adalah tentang sifat sifat wanita yang membuatkan kami kaum adam ni jatuh cinta kat korang.. Kalau ada diantara korang yang tengah mencari tips macam mana nak buat pakwe, tunang or suami korang betambah sayang kat korang, boleh la baca info ni.

17 FAKTA MENARIK TENTANG KAKI ANDA

Popular Posts