halaman

Wednesday, February 9, 2011

Hanya lepas Nikah..


Dia terlalu sayangkan aku. Itu yang aku sangat pasti. Atas sebab itu aku 
rasa terlalu selesa kerana aku yakin dia tak kan meninggalkan aku. 
Dia sanggup mengetepikan kepentingan diri sebab nak menjaga hati aku. 
Sering aku biarkan dia memujuk dirinya sendiri bila dia merajuk. 
Buat apa aku nak pening-pening pujuk dia kalau dia sendiri akan kembali 
padaku dan meminta maaf atas keterlanjuran sikapnya sendiri. 
Sebarang perselisihan, dia yang akan mengalah dan dia akan 
menyalahkan dirinya sendiri walaupun jelas memang salahku.
 Dia wanita yang rela berkorban apa sahaja kecuali satu, dia tak 
mahu dirinya disentuh sebelum kami memiliki ikatan yang sah.

Sunday, February 6, 2011

Melayu Moden??



assalamualaikum..
arini entry aku aku nk cter psal kemodenan masyarakat melayu 
zaman sekarang..masyarakat kita memang semakin maju dan 
melangkah kehadapan, apa yg kita x bole buat dulu,
sumenye da jadi bole, dngan adanya kecanggihan teknologi zaman 
sekarang,keje kita sumenye mudah2 belaka., tol x??
tp aku xnk cter kmajuan dr segi yg tu..

Saturday, February 5, 2011

Kerajaan tanggung kos bawa pulang 11,000 rakyat Malaysia




“Tolonglah... hentikan sebar khabar angin seperti yang ada 
dalam blog dan internet, ia perbuatan tidak bertanggungjawab. 
Segala yang kerajaan lakukan adalah untuk rakyat kita,”
itu lah dia kata-kata dari Setiausaha Politik Perdana Menteri, 
Datuk Shahlan Ismail..

Friday, February 4, 2011

Kumpulan pertama 356 pelajar Malaysia selamat tiba di Jeddah





JEDDAH: Kumpulan pertama pelajar Malaysia di Mesir yang dibawa keluar dari 
Kaherah pada jam 3 petang semalam waktu tempatan (9 malam waktu Malaysia), 
selamat tiba di sini. Kumpulan itu yang terdiri daripada 
356 orang pelajar termasuk seorang bayi

Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita..



kalau korang ada sape-sape yg blaja kt mesir sana, x kira lah adk beradik ke,

Thursday, February 3, 2011

Kepada Peminat-Peminat Fanatik Manga ! !



sbenarnye aku da xde idea nk post ape pulak kali ni..
tp aku rse cm nk share sikit minat aku ngn korang, mne la taw kot2 kalau
ada yg mmpunyai minat yg sama ngn aku.. ape yg aku nk share kali ni mnkin
byk dpt mmbantu peminat-peminat komik manga kt lua sana. kalau korang salah
sorang peminat manga, msti pening pala sbb tiap2 bulan korang nk kena asing kn
duit utk beli komik kn??


Popular Posts