halaman

Saturday, January 22, 2011

Perhatian Kpd Semua Pengguna Komputer/Komputer Riba Yg Beragama Islam

bendera israel
J0285926


Salam,rakan2 sekalian dimohon untuk: Buka komputer/laptop anda pada direktori C:\Program Files\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10,

Thursday, January 6, 2011

MEROKOK??? bunuh diri namanye tu....







Merokok?? xde gaya la..
taw x iklan tu?? hehe, xkan x taw kot..
merokok ni sebenarnye mmg btol2 xde gaya.. wlaupon aku ni pon seorang smoker..
tp sbenarnye aku dlm proses nk brenti da.. sbb aku mula sdar akan risiko merokok ni..
korang taw x dlm rokok tu mngndungi lebih 4000 bahan kimia beracun.. bkn sepuluh ke dua puluh taw..

Monday, January 3, 2011

Kalau la aku ni banyak duet..

waw!! wow!! waaaaaaaaaa!!!!!
hahahaha...
bes x ble tgk kete mhal2 nih???
klo korang nk taw, impain aku dpd aku kt bngku skola lg
adalah kete no.2 termahal.. iaitu lamborghini reventonnnn!!!!! hahahahaaha

Melaka bangun taman tema ala-ala Disneyland

 MELAKA: Sebuah taman tema ala-Disneyland dan Universal Studio akan dibangunkan di negeri ini dengan kos kira-kira RM300 juta dalam usaha membantu kerajaan meningkatkan industri pelancongan negara, khususnya di Melaka. 

Projek Laman Seni Film City ini, akan dibangunkan Fine Leisure Development Sdn Bhd, anak syarikat Kumpulan Eurofine di tapak seluas 21.668 hektar di Bandar Hijau, Hang Tuah Jaya, berhampiran Plaza Tol Ayer Keroh.
Pengarah Urusan Kumpulan Eurofine, Ida Rahayu Md Noor berkata, projek itu yang diilhamkan pihaknya pada 2000, akan dimulakan pembinaannya awal tahun depan dan dijangka dapat disiapkan dalam tempoh tiga tahun.

PDRM BOLEH!! MALAYSIA BOLEH!!





Sbelom ni kita di gmparkan dengan kereta polis Mitsubishi Lancer Evo 10 nya.. Kini skali lagi kita dikejutkan dngan pmbaharuan yg terbaek dari mereka.. PDRM kini mnggunakn pndekatan terbaru dgn mnggunakan beberapa kereta lain seperti Kia Forte dan Toyota Altis.. Rekaan dan tema warnanya juga adalah sgt berlainan dari sbelumnya.. adakah selepas ini Proton Inspira akan digunakan pula??? haha.. kita tggu je apa lg kejutan yg akan dilakukan oleh PDRM kita selepas ini... Semoga Polis Di Raja Malaysia akn terus maju.. ^_^

Surat dari anak derhaka...

BUKTI...surat didakwa dihantar Maria memberikan alasan kewajaran tindakannya terhadap keluarga.
BUKTI...surat didakwa dihantar Maria memberikan alasan
kewajaran tindakannya terhadap keluarga.
* jadikanlah crita ini sbagai pngajaran buat korang.
ibu dan ayah ialah "highway utama" kita sama ada ke syurga atau neraka..
pilhan adalah terletak pada tangan kita.. setiap apa yg kita lakukan pd ibu bapa kita
adalah selangkah semakin hampir ke jalan yg kita pilih..
so pilih lah jalan yg akn mmbahgiakan anda semua...
sementara ibu dan ayah masih didepan mata..


Tutorial untuk korang sumer..

cmne eak nk ltak lgu kt blog???
hahaha..
ni aku ada study satu langkah bijak dan mudah untuk korang sumer..^_^

solution:
step 1

korang pegi kat http://muzicons.com/. klo x bole, just
klik je kt sini.. jumpe x?? msti jmpe pnye la..
nnt biler page dye da kuar, korang pilh ikon ape korang nak pakai..
pstu search plak lagu yg korang nk kt ruangan seacrh yg dye da sdiakan tu..
ble da jmpe klik kt "get"..

Selamat Tahun Baru..

SELAMAT ATHUN BARU !!
EPY NEW YEAR!!!






tahun baru kali ni sgt bermakna bg aku..
sape2 yg ada terluka or pape jela yg rse x puas aty ngn aku taon lpas,
taon baru ni kte bkk buku baru la yer.. hehehe

Popular Posts