halaman

Tuesday, June 21, 2011

i'm watch jam tangan android tercanggih dan pertama didunia




  Assalamualaikum. enty aku kali ni aku nk memperkenal kn sebuah jam tangan android yg sgt canggih. Jam buatan Itali ni direka dan dicipta oleh Manuel Zanella dan Massimiliano Bertolini. Kmudian jam tangan yg ekklusif ni di diberi nama i'mWatch oleh dua orang mamat ni. Kenapa i'mWatch?? haa, yg tu korang g tanye sndri mamat ni.. haha..


  Utk pngetahuan korang, jam tangan yg diberi nama i'mWatch ni juga dilengkapi atau diperlengkapkn dengn teknologi Android yg biasa kita dengar dan mempunyai prestasi yg amat bagus, kalo da nama pon pakai Android, mesti la bole surf internet, so korang bole la berfesbuk atau bertwitter dengan hanya menggunakan i'mWatch ni. i'mWatch ni jgk berfungsi sbagai telefon bimbit kecil. Kita boleh menghubungi sesiapa sja x kira sma ada mndail no. telefon seseorang tu atau mnghubungi melalui internet. Cara menggunakannya amat mudah difahami, ianya berfungsi dgn hnya sentuh, seret, sapu atau picit menggunakan smua fungsi atau membuka mana-mana aplikasi atau memuat turun dari turun dari i'mstore


  Antara lain fungsi i'mWatch ni yg pertama sekali opkos lah jam, ape la fungsinya jam kalo xde jam, betol x? korang bole pilih sama ada nk guna kan mode analog atau digital. i'mWatch jgk bole digunakan untuk melayari internet mcm yg aku bg taw td, dan dan juga bole menerima notification dpd fesbuk atau pon twitter. email jgk bole dihantar dan diterima dr i'mWatch ni. Banyak lagi "function" atau "feature" i'm watch ni sbenarnya, tp dsebab kn aku da malas nak taip panjang2.. So, korang layari la sendiri laman web rasmi dye, senang je, cume klik butang "di sini" kat bawah skali enty aku ni.

<i'm colour>

  i'mWatch ni didatangi dalam 2 pakej iaitu i'm colour dan i'm jewel. Pakej i'm colour mempunyai bberapa pilihan warna yg bole tahan menarik jugak la, antara warna-warnanya, adalah putih hijau, kuning, pink, hitam, merah n biru. Manakala pakej i'm jewel pulak berbeza dpd i'm colour dari segi persembahan warnanya, i,m jewel kelihatan lebih mewah dan eksklusif dpd i'm colour.



video


i'm colour

<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>



<click to enlarge>




i'm jewel


<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>


<click to enlarge>
  
   Untuk makluman lebey lanjut tentang jam ni, korang bole la lawat laman web rasmi i'mWatch di  . Selain tu korang jugak bole buat tempahan untuk jam ni dari laman web rasmi dyeorang atau klik je kat .. Sekian Wassalam.


1 comment:

  1. boleh bagi no tel untuk saya nak tempah jam ini??????

    ReplyDelete

Popular Posts